Wist jij dat wij enorm trots zijn op onze realisaties? Eén voor één projecten waar wij als team onze hart en ziel ingestopt hebben.
We delen graag enkele voor, tijdens & na foto's. 

Stadstuin centrum Brugge

Locatie: Brugge
Jaar: 2018
Diensten: Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud

 

'Begint een 10-tal jaren geleden, ons stadstuintje had onderhoud nodig. Het was een kleine opdracht die Dries aannam en die perfect uitgevoerd werd door vriendelijke mensen. De jaren erop kwamen ze telkens terug. In het voorjaar 2016 had mijn man er nog veel plezier aan om zijn net tuintje te bewonderen, enkele weken later is hij veel te vroeg aan ziekte overleden. Ondertussen was zowel het huis als de tuin aan een renovatie toe, hetgeen ik dan alleen gerealiseerd heb. Van in de ontwerpfase heb ik Dries erbij betrokken. Hij stuurde toen de heer Jo Van Valkenborgh die het ontwerp maakte en hij voerde het uit in 2 fasen: in december 2017 werden het terras en het wandelweggetje aangelegd en werden de boompjes geplant. Begin juni 2018 volgde de rest van de aanplant en de aanleg van het houten terras aan het schuifraam. Het geheel is zeer geslaagd: altijd is er iets in bloei, de klimplanten zorgen voor een zuiderse toets en ik heb een prachtige kruidentuin aan de achterdeur. Elk jaar doet jullie personeel een goede snoeibeurt in het voorjaar zodat alles groeit en bloeit. Jullie personeel is altijd heel correct en vriendelijk. Dries zelf is altijd van zijn woord. Mvg S.

S.DV
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer