Wist jij dat wij enorm trots zijn op onze realisaties? Eén voor één projecten waar wij als team onze hart en ziel ingestopt hebben.
We delen graag enkele voor, tijdens & na foto's. 

Totaalproject St Michiels, Brugge

Een totale renovatie van ontwerp tot realisatie, zichtbaar en onzichbaar. 
De gehele omgevingsaanleg rondom de woning werd vernieuwd. 
Plaatsen van een regenput 15.000 L, buizen, keerwanden, terras, voortuin, trap naar de voordeur, aanplanting en gazon. 


Locatie: Brugge, St. Michiels
Jaar: 2020
Diensten: Tuinontwerp Tuinaanleg Onderhoud

 

'Voor de volledige renovatie van onze tuin kozen wij voor tuinaanleg Bisschop. De renovatie omvatte: grondwerken zoals plaatsen van keerwanden, regenput, alle ondergrondse buizen vervangen, opvoeren met aarde. Daarnaast werd ook een ruim terras aangelegd, de volledige beplanting voorzien en graszoden. Wij kunnen eigenlijk vrij kort zijn over het team Bisschop. Het werkt als een perfect geoliede machine! Iedereen weet perfect wat hij moet doen, ze werken prachtig samen elk met zijn eigen specialiteit. Ook Dries staat steeds open voor ideeën of suggesties en helpt steeds zoeken naar oplossingen. Lindsay neemt dan weer het ontwerp en de voorbereidingen voor de aanleg van de planten voor haar rekening. Wat voor ons ook een groot pluspunt was is dat de offerte die gemaakt wordt tot op de cent klopt met de afrekening van de uitgevoerde werken. Ook planning en timing van de werken worden mooi nagekomen. Kortom: wij zijn zeer blij met onze keuze om met tuinen Bisschop gewerkt te hebben, we zouden het zo opnieuw overdoen. Echt een aanrader als je zoekt naar kwaliteit, mooie afwerking en goede prijs. Tuinen Bisschop is gewoon een topteam!

Fam. Cardoen - Sterken
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer