Wist jij dat wij enorm trots zijn op onze realisaties? Eén voor één projecten waar wij als team onze hart en ziel ingestopt hebben.
We delen graag enkele voor, tijdens & na foto's. 

Gezellige moderne tuin te Oostende

Door het gebruik van warme materialen (o.a. hout, cortenstaal) ontbreekt het zeker niet aan sfeer en gezelligheid
Een op maat gemaakte kruiden - en moestuinbak in cortenstaal alsook een op maat gemaakte mooie strakke tuinafsluiting welk 1 geheel vormt met de zithoek, tuinberging en overdekte houtopslag er is zelfs nog plaats voor een fietsenstalling. 
Mooie kleurrijke bloemborders en sfeerverlichting maken het geheel af. 

Locatie: Oostende
Jaar: 2020
Diensten: Tuinontwerp Tuinaanleg

 

'De samenwerking is wel heel uitzonderlijk tot stand gekomen. Een toevallige ontmoeting in een ontbijtzaak in Oostkamp heeft er toe geleid dat we met jullie in zee gegaan zijn. We zijn zeer tevreden over het volledige proces en dit van ontwerp tot uitvoering én nazorg. Een bijzondere pluim voor het steeds achterlaten van een nette opgeruimde werf (elke dag) en de goede en correcte communicatie. We zijn uiteraard benieuwd in het voorjaar en de komende zomer wat de door jullie gekozen planten visueel zullen opleveren. Hopelijk komt alles mooi in bloei ondanks de strenge vorst.' Mvg B.

P
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer