Wist jij dat wij enorm trots zijn op onze realisaties? Eén voor één projecten waar wij als team onze hart en ziel ingestopt hebben.
We delen graag enkele voor, tijdens & na foto's. 

Vlinder en bijen vriendelijke stadstuin

Bij dit tuinontwerp was het voor onze klant heel belangrijk dat de tuin een gevoel van rust bracht met een enorme diversiteit aan bloemen. 
Verschillende kleuren, verschillende bloeiperiodes het hele jaar door. 
De tuin iets minder lang leek, en het tuinhuis achteraan toegankelijk bleef maar minder zichtbaar. 
Het gazon behouden was geen vereiste. 
Met oa. een nieuwe tuinafsluiting, pad in kleiklinkers en een ruim aanbod aan bloemen en planten bekwamen we het gewenste resultaat en een heel tevreden klant. 
Locatie: St Kruis / Brugge
Jaar: 2020
Diensten: Tuinontwerp Tuinaanleg Onderhoud

 

'Met deze mail wens ik jullie bedanken voor al de werken die jullie allebei, met jullie team, in mijn tuin hebben gedaan. Wanneer ik hier ben komen wonen was mijn tuin niet verzorgd en onderhouden. Ik heb jullie een voorstel en prijsofferte gevraagd voor wat mogelijk was te doen om van mijn terrein aangename rust plaats te maken. Mijn vraag was niet om gras te hebben maar liever bloemen, planten, struiken om op mijn gemak een boek te lezen in mijn ligzetel naast een limonade en onder een parasol tussen kleuren en geuren van alle seizoenen. Daarnaast hebben jullie ook een tuin omheining geplaatst om mijn privacy te beschermen. Jullie hebben goed geluisterd naar wat ik wou en niet wou hebben. Jullie allebei, met jullie team, hebben van mijn droom een werkelijkheid kunnen maken, en ik geniet ervan alle dagen van het jaar. Jullie ervaring, creativiteit, luisterend oor, maar ook jullie sympathie, vriendelijkheid en snelheid te reageren wanneer ik een vraag heb of een raad nodig heb zijn zeker bonussen !!! Ik zou aan iedereen aanraden om te contacteren voordat ze in hun tuin beginnen te werken. Ik blijf zeker op jullie te rekenen om mijn tuin te onderhouden zoals jullie het al regelmatig doen. Nog eens Bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan, doen, en zullen blijven doen, hoop ik. Met vriendelijke en dankbare groetjes.' V.

V.DS
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer